Yeni Haberler
recent

Yeni iPhone’unuz için en iyi uygulamalar

Yeni iPhone modelleri iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, akıllı telefonun ilk günden bu yana en popüler yılbaşı hediyeleri arasında olma geleneğini sürdürdü. Özellikle ekran boyutundaki büyüme, pek çok kişiyi yeni iPhone modellerine yöneltti. Ancak bir iPhone’un hakkını tam anlamıyla verebilmek için uygulamaların çok önemli olduğu gerçeğini unutmamak gerekiyor. Zira iPhone’u bu kadar tercih edilebilir kılan şeyler arasında uygulama ekosistemi halen en üst sıralarda yer alıyor. 2015’e yeni bir iPhone ile merhaba diyenler için ilgi çekici, kullanışlı ve popüler bazı uygulamaları sizler için sıraladık.

VSCO Cam

vsco-cam-ios-301214
Yıllar geçse de, piyasaya sürekli olarak yeni iPhone modelleri çıksa da, VSCO Cam’in iPhone için ”olmazsa olmaz” cinsinden bir uygulama olduğu gerçeği değişmiyor. Mobil fotoğrafçılara sürekli olarak genişleyen bir araç ve filtre seti sunan uygulama, Instagram’ın fotoğraf düzenleme özelliklerinin kısıtlı ve vadesi geçmiş görülmesine neden oluyor. Kullanıcı profillerine özel bir görünüm ekleyen VSCO Cam, böylelikle fotoğrafları web ve mobilde paylaşmak için şık bir yol sunuyor.

Wunderlist

wunderlsit-ios-8-301214
İşlerin zamanında tamamlanması konusunda hassas olanların iPhone’da yerleşik olarak yer alan Notlar uygulamasından daha fazlasına ihtiyacı olduğu bir gerçek. İşte bu noktada devreye Wunderlist giriyor. Pek çok kişi tarafından yapılacaklar listesi uygulamalarının en iyisi olarak tanımlanan Wunderlist, şık tasarımı ve ücretsiz olmasıyla da daha güçlü bir tercih sebebi haline geliyor.

Snapchat

snapchat-ios-8-301214
Snapchat mesajların görüldükten sonra otomatik olarak silinmesi nedeniyle daha çok gençler tarafından tercih edilen bir uygulama olsa da, temelde tüm mobil cihaz sahiplerine hitap edecek uygulamalar arasında yer alıyor. Özellikle aynı anda birden çok kişiye fotoğraf ve video gönderme imkanı sunması, fotoğraflara gönderimden önce yazı, filtre ve çizim eklemeyi mümkün kılması Snapchat’i mantıklı bir tercihe dönüştürüyor.

Day One

day-one-iphone
Day One’ı ”kişisel bir Twitter” şeklinde tanımlamak yanlış olmayacaktır. Düşünceleri not etme, fotoğrafları gelecek kuşaklar için saklama, kısacası hayatın günlüğünü tutma konusunda son derece işlevsel olan Day One, Mac için hazırlanan eşlik uygulamasıyla birlikte mükemmel bir uyum içinde çalışıyor.

Vine

vine-210814
Twitter’ın sahibi olduğu 6 saniyelik kısa video platformu Vine’ın kendine özgü bir sanat anlayışı geliştirdiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Özellikle gençler arasında bir hayli popüler olan Vine, son derece yaratıcı akıllara ev sahipliği yapıyor. Vine’ın insanların halen eğlendiği birkaç sosyal medya mecrasından biri olduğunu da ayrıca belirtmek gerekiyor

Unknown

Unknown

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Barış Kalkay. Blogger tarafından desteklenmektedir.